Virtual Reality Experiences in Amsterdam

7

BEN JE ER KLAAR VOOR? BOEK NU!

LOPEN IN VR

Loop rond in de virtuele wereld dankzij Omni. Het apparaat registreert bewegingen zoals lopen, draaien en kraken van de gebruiker, en vertaalt dit vloeiend in V.R.

ROEIEN IN VR

Holodia roeien is een roeimachine, gecombineerd met V.R. bril. Hierdoor kun je door prachtige landschappen roeien en een uitstekende workout krijgen.

 

TOUCH VR

Volg je handen en zie ze in VR: Het gebruik van V.R.-handschoenen geeft een nog sterker gevoel om in een andere (virtuele) wereld te zijn gestapt. Haptische feedback en forcefeedback zorgen ervoor dat de handschoenen u daadwerkelijk objecten laten voelen!

RACING

Heb je altijd al als professional willen racen? Je race-ervaring is nog nooit zo realistisch geweest als die in Virtuality’s Gforce 6D Simulator!

VR PAINTBALL

Wanneer je iets ervaart in VR, laat de TactSuit je het echt voelen in een of meer van de 50+ haptische feedbackpunten!

 

ERVAAR AR

De Hololens is gewoon geweldig! Hiermee kunt u digitale inhoud in de echte wereld visualiseren, dit wordt ook wel een Augmented Reality genoemd. Een extra digitale ervaring bovenop de grenzeloze reële wereld.

En als het enige centrum ter wereld bieden we ook de Augmented Reality-ervaring: vanaf de muren van ons centrum verschijnen robots en het is aan jou om ons te redden! Ervaar Augmented Reality op de meest unieke manier ter wereld.

BEN JE KLAAR VOOR? BOEK NU!

WAAROM VIRTUALITY?

We hebben een verzameling gemaakt van de meest geestverruimende en geavanceerde simulator, pakken en handschoenen voor een ultieme VR & AR-ervaring.

We bieden verschillende simualtors en ervaringen: het ene moment roei je letterlijk in een rivier in Babylon en het andere moment voel je de schoten van je tegenstander in de paintball-strijd, dankzij onze haptische feedbackvesten. We beloven een unieke ervaring!

Als het enige centrum ter wereld bieden we je ook de Augmented Reality (AR) -ervaring: vanaf de muren van ons centrum verschijnen robots en het is aan jou om ons te redden! Ervaar Augmented Reality op de meest unieke manier ter wereld.

GOOGLE REVIEWS

Julian Bianco-Martinez
Julian Bianco-Martinez
11:59 18 Feb 19
Amazing experience. Super friendly staff. Very good location. Highly recommended. 😊
abner preis
abner preis
18:44 19 Feb 19
Great place - awesome selection full of games and amazing new “ toys” to play with.
nick milton
nick milton
17:09 10 Nov 18
Such a great place! We came in with a group of 8 people and it was just perfect. What a way to spend an afternoon with rain outside. Would highly recommend it. Thanks virtuality
Melanie Dehne
Melanie Dehne
13:52 10 Nov 18
Great place to experience different ways to enter VR! Wenn really enjoyed our experience!
Emma
Emma
12:04 07 Sep 18
We would definitely recommend this place! Amazing experience and wonderful service - go check it out.
Bekijk alle beoordelingen Recensie schrijven

BEN JE KLAAR VOOR? BOEK NU!

VIRTUALITY AMSTERDAM

10 minuten lopen van Amsterdam CS

WordPress Video Lightbox